@mastersthesis{veleri:3038, author = {{Grce, Šime}}, title = {{UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA}}, } @mastersthesis{veleri:1041, author = {{Barišić, Josip}}, title = {{DALMATINSKE AUTOHTONE SORTE VINOVE LOZE}}, } @mastersthesis{veleri:1040, author = {{Volarić, Kristian}}, title = {{ISTRAŽIVANJE RAZVOJA PUPOVA KOD SORTE ŽLAHTINA PRI RAZLIČITIM NAČINIMA REZIDBE}}, } @mastersthesis{veleri:783, author = {{Vičić, Nina}}, title = {{MODIFIKACIJA FIZIKALNO-KEMIJSKOG SASTAVA VINA SORTE TERAN PRIMJENOM PRORJEĐIVANJA MLADICA, PRORJEĐIVANJA GROZDOVA I RANE DEFOLIJACIJE}}, } @mastersthesis{veleri:784, author = {{Brajković, Bojan}}, title = {{UTJECAJ PRORJEĐIVANJA MLADICA, PRORJEĐIVANJA GROZDOVA I RANE DEFOLIJACIJE NA PRINOS I KVALITETU GROŽĐA SORTE MERLOT}}, } @mastersthesis{veleri:1083, author = {{Tuntar, Vanessa}}, title = {{KARAKTERIZACIJA LIKERA TERANINO NA OSNOVI FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA I SENZORNIH SVOJSTAVA}}, } @mastersthesis{veleri:31, author = {{Rossi, Luka}}, title = {{UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA}}, }