@mastersthesis{gradst:1269, author = {{Martinić, Tea}}, title = {{Kuća za vino}}, } @mastersthesis{agr:1005, author = {{Šelendić, Ana Marija}}, title = {{Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces}}, } @mastersthesis{pbf:2550, author = {{Stažić, Ema}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju kvasca Brettanomyces u vinu}}, } @mastersthesis{pbf:1668, author = {{Prusac, Mirta}}, title = {{Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces}}, } @mastersthesis{pbf:2724, author = {{Jakus, Silvia}}, title = {{Hlapive komponente u vinu graševina}}, } @mastersthesis{pbf:134, author = {{Blažević, Marina}}, title = {{Određivanje hlapivih komponenti pjenušavih, predikatnih i fortificiranih vina plinskom kromatografijom}}, } @mastersthesis{agr:311, author = {{Božiković, Šime-Frane}}, title = {{Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić}}, } @mastersthesis{agr:352, author = {{Filipović-Grčić, Mirna}}, title = {{Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina}}, } @mastersthesis{pbf:453, author = {{Moćan, Duje}}, title = {{Utjecaj tehnologije proizvodnje na sastav estera i viših alkohola u vinu Pošip}}, } @mastersthesis{pbf:799, author = {{Sečen, Marina}}, title = {{Promjena koncentracije estera i viših alkohola u mladim bijelim vinima}}, } @mastersthesis{pbf:886, author = {{Šiško, Mia}}, title = {{Oksidacija spojeva odgovornih za aromu vina}}, } @mastersthesis{pbf:555, author = {{Filipović-Grčić, Ana-Marija}}, title = {{Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina}}, } @mastersthesis{pbf:898, author = {{Slišković, Leda}}, title = {{Tehnološki parametri proizvodnje prošeka}}, } @mastersthesis{pbf:828, author = {{Repac, Iva}}, title = {{Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina}}, } @mastersthesis{pbf:862, author = {{Karačić, Andrea}}, title = {{Određivanje hlapljivih sastojaka vina različitih starosti i sorti}}, } @mastersthesis{pbf:953, author = {{Jeličić, Andro}}, title = {{Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske}}, } @mastersthesis{pbf:930, author = {{Vujević, Ana}}, title = {{Aroma graševine}}, } @mastersthesis{pbf:1409, author = {{Gršković, Frano}}, title = {{Arome pošipa}}, } @mastersthesis{pbf:1401, author = {{Buzjak, Sebastijana}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka na rast kvasaca iz roda Brettanomyces}}, } @mastersthesis{pbf:1610, author = {{Karačić, Andrea}}, title = {{Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom}}, }