TY - THES ID - agr:3066 TI - Utjecaj temperature maceracije na polifenolni sastav vina sorte 'Plavac mali crni' (Vitis vinifera L.) AU - Ivankić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2973 TI - Određivanje hlapljivih spojeva u vinu pomoću vezanog sustava plinska kromatografija-spektrometar masa-olfaktometrija AU - Čirjak, Nika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3006 TI - Određivanje sumporovodika u vinima s tržišta AU - Radoš, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2952 TI - Određivanje tartaratne stabilnosti vina primjenom konduktometrije AU - Pocem Mihaljević, Stribor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2921 TI - Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni AU - Sirovica, Silvia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2924 TI - Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina AU - Budžaki, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2912 TI - Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte "Muškat Hamburg" uvjetovan djelomičnom defolijacijom AU - Haramina, Janko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2869 TI - Primjena enzima u proizvodnji vina muškatnih sorata AU - Matić, Erik DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2863 TI - Utjecaj različitih vrsta bakterija mliječne kiseline na sastav i kakvoću vina 'Chardonnay' AU - Pranjić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2614 TI - Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk' AU - Brleković, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2644 TI - Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.) AU - Štefanac, Fabijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2612 TI - Određivanje hlapivih spojeva u vinu primjenom SPME-"Arrow" tehnike AU - Buljević, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2605 TI - Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka AU - Šimonji, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2661 TI - Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina AU - Čobanković, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2647 TI - Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina AU - Matković, Zvonimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2633 TI - Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2) AU - Maslić, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2517 TI - Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.) AU - Ljubičić, Lovre DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2482 TI - Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska AU - Inđić, Jakov DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2190 TI - Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom AU - Ferenac, Mariana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2114 TI - Polifenolni profil vina sorte 'Plavac mali crni' s različitih položaja vinogorja Pelješac AU - Vekarić, Mia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2086 TI - Primjena bentonita u proizvodnji vina 'Malvazija istarska' AU - Radeka, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2088 TI - Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon' AU - Blažičko, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2057 TI - Aromatski profili baznih i pjenušavih vina "Bela" i " Katarina" proizvedenih tradicionalnom metodom AU - Šikač, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2054 TI - Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip' AU - Vincek, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2052 TI - Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci AU - Josić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2050 TI - Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445 AU - Perić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1776 TI - Senzorna svojstva vina 'Žilavka' mostarskog vinogorja AU - Matić, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2827 TI - Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´ AU - Šimić, Branimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1973 TI - Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´ AU - Zorić, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1781 TI - Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja AU - Radić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1792 TI - Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka' AU - Drempetić, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1774 TI - Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´ AU - Marinov, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1769 TI - Učinak kvasaca Saccharomyces sp. i Lachancea thermotolerans na promjene u kemijskom sastavu vina Frankovka AU - Babić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1775 TI - Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske AU - Crnčić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1698 TI - Utjecaj roka berbe i vinogradarskog položaja na polifenolni i kiselinski profil mošta kultivara 'Malvazija istarska' AU - Anđelini, Dominik DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1484 TI - Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina AU - Turk, Branimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1395 TI - Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) AU - Husić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1412 TI - Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje AU - Rakić, Vjekoslav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1377 TI - Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) AU - Vujić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1318 TI - Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon' AU - Maleš, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1320 TI - Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina' AU - Kos, Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1297 TI - Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte 'Cabernet sauvignon' (Vitis vinifera L.) AU - Tomić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1269 TI - Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac' AU - Stulić, Lovre DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1270 TI - Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac' AU - Sošić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1273 TI - Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama AU - Orbanić, Fumica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1220 TI - Kakvoća pjenušavih vina zaštićene oznake izvornosti "Plešivica" AU - Šember, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:949 TI - Utjecaj djelomične defolijacije na prinos i kemijski sastav grožđa sorte 'Cabernet sauvignon' (Vitis vinifera L.) AU - Brusić, Anton DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:956 TI - Utjecaj ektomikorize na prinos i kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.) AU - Dunaj, Valentin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:725 TI - Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk AU - Batistić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -