pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:3066,thesis,"Utjecaj temperature maceracije na polifenolni sastav vina sorte 'Plavac mali crni' (Vitis vinifera L.)","Ivankić, Ana",,,,,,,, agr:2973,thesis,"Određivanje hlapljivih spojeva u vinu pomoću vezanog sustava plinska kromatografija-spektrometar masa-olfaktometrija","Čirjak, Nika",,,,,,,, agr:3006,thesis,"Određivanje sumporovodika u vinima s tržišta","Radoš, Lucija",,,,,,,, agr:2952,thesis,"Određivanje tartaratne stabilnosti vina primjenom konduktometrije","Pocem Mihaljević, Stribor",,,,,,,, agr:2921,thesis,"Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni","Sirovica, Silvia",,,,,,,, agr:2924,thesis,"Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina","Budžaki, Anja",,,,,,,, agr:2912,thesis,"Aromatski i fenolni profil grožđa i vina sorte ""Muškat Hamburg"" uvjetovan djelomičnom defolijacijom","Haramina, Janko",,,,,,,, agr:2869,thesis,"Primjena enzima u proizvodnji vina muškatnih sorata","Matić, Erik",,,,,,,, agr:2863,thesis,"Utjecaj različitih vrsta bakterija mliječne kiseline na sastav i kakvoću vina 'Chardonnay'","Pranjić, Petra",,,,,,,, agr:2614,thesis,"Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'","Brleković, Valentina",,,,,,,, agr:2644,thesis,"Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.)","Štefanac, Fabijan",,,,,,,, agr:2612,thesis,"Određivanje hlapivih spojeva u vinu primjenom SPME-""Arrow"" tehnike","Buljević, Nina",,,,,,,, agr:2605,thesis,"Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka","Šimonji, Marko",,,,,,,, agr:2661,thesis,"Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina","Čobanković, Andrija",,,,,,,, agr:2647,thesis,"Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina","Matković, Zvonimir",,,,,,,, agr:2633,thesis,"Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)","Maslić, Anja",,,,,,,, agr:2517,thesis,"Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.)","Ljubičić, Lovre",,,,,,,, agr:2482,thesis,"Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska","Inđić, Jakov",,,,,,,, agr:2190,thesis,"Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom","Ferenac, Mariana",,,,,,,, agr:2114,thesis,"Polifenolni profil vina sorte 'Plavac mali crni' s različitih položaja vinogorja Pelješac","Vekarić, Mia",,,,,,,, agr:2086,thesis,"Primjena bentonita u proizvodnji vina 'Malvazija istarska'","Radeka, Marko",,,,,,,, agr:2088,thesis,"Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'","Blažičko, Maja",,,,,,,, agr:2057,thesis,"Aromatski profili baznih i pjenušavih vina ""Bela"" i "" Katarina"" proizvedenih tradicionalnom metodom","Šikač, Iva",,,,,,,, agr:2054,thesis,"Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'","Vincek, Ivana",,,,,,,, agr:2052,thesis,"Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci","Josić, Marija",,,,,,,, agr:2050,thesis,"Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445","Perić, Ana",,,,,,,, agr:1776,thesis,"Senzorna svojstva vina 'Žilavka' mostarskog vinogorja","Matić, Antonio",,,,,,,, agr:2827,thesis,"Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´","Šimić, Branimir",,,,,,,, agr:1973,thesis,"Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´","Zorić, Ante",,,,,,,, agr:1781,thesis,"Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja","Radić, Martina",,,,,,,, agr:1792,thesis,"Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'","Drempetić, Tomislav",,,,,,,, agr:1774,thesis,"Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´","Marinov, Luka",,,,,,,, agr:1769,thesis,"Učinak kvasaca Saccharomyces sp. i Lachancea thermotolerans na promjene u kemijskom sastavu vina Frankovka","Babić, Iva",,,,,,,, agr:1775,thesis,"Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske","Crnčić, Ivana",,,,,,,, agr:1698,thesis,"Utjecaj roka berbe i vinogradarskog položaja na polifenolni i kiselinski profil mošta kultivara 'Malvazija istarska'","Anđelini, Dominik",,,,,,,, agr:1484,thesis,"Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina","Turk, Branimir",,,,,,,, agr:1395,thesis,"Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)","Husić, Ana",,,,,,,, agr:1412,thesis,"Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje","Rakić, Vjekoslav",,,,,,,, agr:1377,thesis,"Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)","Vujić, Ivan",,,,,,,, agr:1318,thesis,"Utjecaj duljine maceracije na polifenolni sastav mošta sorte 'Cabernet sauvignon'","Maleš, Ante",,,,,,,, agr:1320,thesis,"Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina'","Kos, Karlo",,,,,,,, agr:1297,thesis,"Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte 'Cabernet sauvignon' (Vitis vinifera L.)","Tomić, Kristina",,,,,,,, agr:1269,thesis,"Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac'","Stulić, Lovre",,,,,,,, agr:1270,thesis,"Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'","Sošić, Maja",,,,,,,, agr:1273,thesis,"Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama","Orbanić, Fumica",,,,,,,, agr:1220,thesis,"Kakvoća pjenušavih vina zaštićene oznake izvornosti ""Plešivica""","Šember, Nikola",,,,,,,, agr:949,thesis,"Utjecaj djelomične defolijacije na prinos i kemijski sastav grožđa sorte 'Cabernet sauvignon' (Vitis vinifera L.)","Brusić, Anton",,,,,,,, agr:956,thesis,"Utjecaj ektomikorize na prinos i kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)","Dunaj, Valentin",,,,,,,, agr:725,thesis,"Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk","Batistić, Ivan",,,,,,,,