prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. urn:nbn:hr:204:220496

Strojin, Sara
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Strojin, S. (2020). Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496

Strojin, Sara. "Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496

Strojin, Sara. "Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496

Strojin, S. (2020). 'Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496

Strojin S. Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496

S. Strojin, "Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496

Please login to the repository to save this object to your list.