master's thesis
Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. urn:nbn:hr:204:898199

University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Microbiology

Cite this document

Han, L. (2020). Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898199

Han, Luka. "Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898199

Han, Luka. "Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898199

Han, L. (2020). 'Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898199

Han L. Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898199

L. Han, "Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898199

Please login to the repository to save this object to your list.