master's thesis
Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. urn:nbn:hr:204:444940

Miošić, Mare
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Miošić, M. (2016). Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir" (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940

Miošić, Mare. "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940

Miošić, Mare. "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940

Miošić, M. (2016). 'Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940

Miošić M. Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir" [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940

M. Miošić, "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940

Please login to the repository to save this object to your list.