prikaz prve stranice dokumenta Karakteristike suvremenih ulja za traktore i načini zbrinjavanja rabljenog ulja u Republici Hrvatskoj
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakteristike suvremenih ulja za traktore i načini zbrinjavanja rabljenog ulja u Republici Hrvatskoj
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. urn:nbn:hr:204:532994

Tomić, Josip
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Engineering

Cite this document

Tomić, J. (2016). Karakteristike suvremenih ulja za traktore i načini zbrinjavanja rabljenog ulja u Republici Hrvatskoj (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532994

Tomić, Josip. "Karakteristike suvremenih ulja za traktore i načini zbrinjavanja rabljenog ulja u Republici Hrvatskoj." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532994

Tomić, Josip. "Karakteristike suvremenih ulja za traktore i načini zbrinjavanja rabljenog ulja u Republici Hrvatskoj." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532994

Tomić, J. (2016). 'Karakteristike suvremenih ulja za traktore i načini zbrinjavanja rabljenog ulja u Republici Hrvatskoj', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532994

Tomić J. Karakteristike suvremenih ulja za traktore i načini zbrinjavanja rabljenog ulja u Republici Hrvatskoj [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532994

J. Tomić, "Karakteristike suvremenih ulja za traktore i načini zbrinjavanja rabljenog ulja u Republici Hrvatskoj", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532994

Please login to the repository to save this object to your list.