master's thesis
Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem

Tea Mavričić (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document

Mavričić, T. (2016). Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722

Mavričić, Tea. "Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722

Mavričić, Tea. "Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722

Mavričić, T. (2016). 'Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 18 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722

Mavričić T. Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2019 October 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722

T. Mavričić, "Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722