master's thesis
Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. urn:nbn:hr:204:493045

Ravalico, Francesco
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Ravalico, F. (2018). Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493045

Ravalico, Francesco. "Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493045

Ravalico, Francesco. "Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493045

Ravalico, F. (2018). 'Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 03 December 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493045

Ravalico F. Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2021 December 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493045

F. Ravalico, "Utjecaj različitih sustava uzdržavanja tla na kemijski sastav sorte 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493045

Please login to the repository to save this object to your list.