Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Nutritional value of letucce grown on opened and protected area

Janja Novak (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document

Novak, J. (2018). Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

Novak, Janja. "Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

Novak, Janja. "Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

Novak, J. (2018). 'Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 18 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

Novak J. Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 October 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131

J. Novak, "Nutritivna vrijednost salate iz uzgoja na otvorenom i u zaštićenom području", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:072131