master's thesis
The effect of extended storage time and inoculant on zein and water - soluble protein contens in whole plant corn silage

Matej Belec (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition
Cite this document...

Belec, M. (2018). Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888

Belec, Matej. "Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888

Belec, Matej. "Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888

Belec, M. (2018). 'Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 17 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888

Belec M. Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 July 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888

M. Belec, "Utjecaj produljenog vremena odležavanja i inokulata na sadržaj zeina i vodotopivog proteina u silažama cijele biljke kukuruza", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:676888