master's thesis
Content of specialized metabolites and antimicrobical activitey of spices extracts

Marko Brajer (2019)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document

Brajer, M. (2019). Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, Marko. "Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, Marko. "Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, M. (2019). 'Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 16 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer M. Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2019 October 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

M. Brajer, "Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895