prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. urn:nbn:hr:204:196646

Mikec, David
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Pomology

Cite this document

Mikec, D. (2019). Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Mikec, David. "Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Mikec, David. "Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Mikec, D. (2019). 'Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Mikec D. Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2021 January 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

D. Mikec, "Utjecaj povećanih koncentracija željeza na kvalitetu ploda jagode", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:196646

Islandora Bookmark - Please login to use this feature