prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina
Embargo period 2020-11-18
master's thesis
Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. urn:nbn:hr:204:739964

Turk, Branimir
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Turk, B. (2019). Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, Branimir. "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk, B. (2019). 'Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Turk B. Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2020 September 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

B. Turk, "Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:739964

Islandora Bookmark - Please login to use this feature