master's thesis
Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka

Ines Lisjak (2019)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Field Crops, Forage and Grassland
Cite this document

Lisjak, I. (2019). Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Lisjak, Ines. "Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Lisjak, Ines. "Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Lisjak, I. (2019). 'Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Lisjak I. Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2020 February 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

I. Lisjak, "Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Islandora Bookmark - Please login to use this feature