prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja

Zurak, Dora (2019)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition

Cite this document

Zurak, D. (2019). Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780

Zurak, Dora. "Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780

Zurak, Dora. "Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780

Zurak, D. (2019). 'Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 12 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780

Zurak D. Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2020 August 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780

D. Zurak, "Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780

Islandora Bookmark - Please login to use this feature