master's thesis
Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, Matija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Lesković, M. (2016). Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, Matija. "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, Matija. "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, M. (2016). 'Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković M. Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2021 October 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

M. Lesković, "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Islandora Bookmark - Please login to use this feature