University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Viticulture and Enology
Cite this document
Rajić, P. (2020). Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151745
Rajić, Petra. "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151745
Rajić, Petra. "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151745
Rajić, P. (2020). 'Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151745
Rajić P. Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151745
P. Rajić, "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:151745