Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja

Mihaela Gorupić (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition
Cite this document

Gorupić, M. (2016). Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756

Gorupić, Mihaela. "Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756

Gorupić, Mihaela. "Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756

Gorupić, M. (2016). 'Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756

Gorupić M. Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2019 October 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756

M. Gorupić, "Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756