prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević, Martina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Jakovčević, M. (2020). Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević, Martina. "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević, Martina. "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević, M. (2020). 'Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 05 October 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević M. Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2022 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

M. Jakovčević, "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Please login to the repository to save this object to your list.