prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević, Martina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Jakovčević, M. (2020). Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević, Martina. "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević, Martina. "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević, M. (2020). 'Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 16 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević M. Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2024 April 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

M. Jakovčević, "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Please login to the repository to save this object to your list.