prikaz prve stranice dokumenta Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. urn:nbn:hr:204:260233

Piškor, Paulina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Piškor, P. (2021). Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina' (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233

Piškor, Paulina. "Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233

Piškor, Paulina. "Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233

Piškor, P. (2021). 'Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 03 October 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233

Piškor P. Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2022 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233

P. Piškor, "Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233

Please login to the repository to save this object to your list.