master's thesis
Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. urn:nbn:hr:204:321834

Kobasić, Petra
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Vegetable Crops

Cite this document

Kobasić, P. (2022). Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834

Kobasić, Petra. "Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834

Kobasić, Petra. "Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834

Kobasić, P. (2022). 'Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 06 October 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834

Kobasić P. Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2022 October 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834

P. Kobasić, "Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834

Please login to the repository to save this object to your list.