master's thesis
Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec, Juraj
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Prokopec, J. (2022). Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec, Juraj. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec, Juraj. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec, J. (2022). 'Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec J. Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 May 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

J. Prokopec, "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Please login to the repository to save this object to your list.