prikaz prve stranice dokumenta Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić, Aida
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Glavinić, A. (2016). Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić, Aida. "Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić, Aida. "Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić, A. (2016). 'Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić A. Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

A. Glavinić, "Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Please login to the repository to save this object to your list.