master's thesis
Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja

Pejić, Martina (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Pejić, M. (2016). Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:637113

Pejić, Martina. "Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:637113

Pejić, Martina. "Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:637113

Pejić, M. (2016). 'Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 31 May 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:637113

Pejić M. Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2020 May 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:637113

M. Pejić, "Kvalitativna svojstva latica karanfila nakon različitih temperatura sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:637113

Islandora Bookmark - Please login to use this feature