master's thesis
Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. urn:nbn:hr:204:835887

Senković, Tvrtko
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Vegetable Crops

Cite this document

Senković, T. (2016). Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887

Senković, Tvrtko. "Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887

Senković, Tvrtko. "Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887

Senković, T. (2016). 'Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887

Senković T. Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887

T. Senković, "Učinak bakterizacije i gnojidbe na morfološka svojstva i prinos niskog graha mahunara", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835887

Please login to the repository to save this object to your list.