prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, Tomislava
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Horvatić, T. (2017). Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, Tomislava. "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, Tomislava. "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, T. (2017). 'Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić T. Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 June 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

T. Horvatić, "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Islandora Bookmark - Please login to use this feature