Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Effect of partial defoliation on chemical composition of Cabernet sauvignon grapes

Josip Prekratić (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology
Cite this document

Prekratić, J. (2017). Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon" (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, Josip. "Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, Josip. "Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, J. (2017). 'Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 18 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić J. Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon" [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2019 October 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

J. Prekratić, "Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360