prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, Josip
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Prekratić, J. (2017). Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon" (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, Josip. "Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, Josip. "Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, J. (2017). 'Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 18 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić J. Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon" [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 June 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

J. Prekratić, "Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Islandora Bookmark - Please login to use this feature