prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, Anita
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Microbiology

Cite this document

Martinelli, A. (2017). Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, Anita. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, Anita. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, A. (2017). 'Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 05 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli A. Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2021 June 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

A. Martinelli, "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Islandora Bookmark - Please login to use this feature