prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla

Raspudić, Daria (2017)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Raspudić, D. (2017). Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Raspudić, Daria. "Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Raspudić, Daria. "Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Raspudić, D. (2017). 'Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 08 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Raspudić D. Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2020 July 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

D. Raspudić, "Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:120454

Islandora Bookmark - Please login to use this feature