prikaz prve stranice dokumenta Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. urn:nbn:hr:204:729081

Ploh, Martina
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Ploh, M. (2017). Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081

Ploh, Martina. "Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081

Ploh, Martina. "Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081

Ploh, M. (2017). 'Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081

Ploh M. Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2020 September 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081

M. Ploh, "Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081

Islandora Bookmark - Please login to use this feature