University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Viticulture and Enology
Cite this document
Miošić, M. (2016). Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir" (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940
Miošić, Mare. "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940
Miošić, Mare. "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940
Miošić, M. (2016). 'Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 09 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940
Miošić M. Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir" [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 September 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940
M. Miošić, "Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:444940