master's thesis
Changes in chemical-physical parameters of milk after purification and pasteurization

Nives Kalit (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Dairy Science
Cite this document...

Kalit, N. (2018). Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269

Kalit, Nives. "Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269

Kalit, Nives. "Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269

Kalit, N. (2018). 'Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269

Kalit N. Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 June 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269

N. Kalit, "Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:134269