prikaz prve stranice dokumenta Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. urn:nbn:hr:204:809614

Kužir, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Kužir, L. (2018). Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614

Kužir, Lucija. "Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614

Kužir, Lucija. "Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614

Kužir, L. (2018). 'Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 06 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614

Kužir L. Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2021 June 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614

L. Kužir, "Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614

Islandora Bookmark - Please login to use this feature