master's thesis
The nutritive quality of the New Zealand spinach hydroponically cultivated under different nitrogen concentrations

Azra Delić (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document...

Delić, A. (2018). Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:514641

Delić, Azra. "Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:514641

Delić, Azra. "Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:514641

Delić, A. (2018). 'Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 22 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:514641

Delić A. Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 March 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:514641

A. Delić, "Nutritivna kvaliteta novozelandskog špinata iz hidroponskog uzgoja pri različitim koncentracijama dušika", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:514641