master's thesis
Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka

Škrivanek, Ana Marija (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Field Crops, Forage and Grassland

Cite this document

Škrivanek, A. M. (2018). Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek, Ana Marija. "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek, Ana Marija. "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek, A. M. (2018). 'Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 07 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek AM. Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2020 July 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

A. M. Škrivanek, "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Islandora Bookmark - Please login to use this feature