Matoković, I. (2020). FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK (Undergraduate thesis). Zagreb: College of Management and Design Aspira. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202
Matoković, Igor. "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK." Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202
Matoković, Igor. "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK." Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202
Matoković, I. (2020). 'FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK', Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, accessed 10 December 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202
Matoković I. FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK [Undergraduate thesis]. Zagreb: College of Management and Design Aspira; 2020 [cited 2023 December 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202
I. Matoković, "FINANCIJSKI UČINCI POBOLJŠANJA PONUDE HRANE NA PRIMJERU RESTORANA OTTO&FRANK", Undergraduate thesis, College of Management and Design Aspira, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:143202