undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology

Cite this document

Pilipović, A. (2015). UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović, Ana. "UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović, Ana. "UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović, A. (2015). 'UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 30 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović A. UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2015 [cited 2020 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

A. Pilipović, "UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Islandora Bookmark - Please login to use this feature