prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima  špinata i rukole
Embargo period 2026-01-24
undergraduate thesis
Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. urn:nbn:hr:181:319162

Bacelj, Nora
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology

Cite this document

Bacelj, N. (2020). Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162

Bacelj, Nora. "Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162

Bacelj, Nora. "Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162

Bacelj, N. (2020). 'Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 19 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162

Bacelj N. Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2020 [cited 2021 June 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162

N. Bacelj, "Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162

Islandora Bookmark - Please login to use this feature