prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus
Rijeka: University of Rijeka, 2018. urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, Filip
University of Rijeka
Department of Biotechnology

Cite this document

Petrović, F. (2018). Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, Filip. "Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus." Master's thesis, University of Rijeka, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, Filip. "Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus." Master's thesis, University of Rijeka, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, F. (2018). 'Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus', Master's thesis, University of Rijeka, accessed 08 December 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović F. Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka; 2018 [cited 2022 December 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

F. Petrović, "Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus", Master's thesis, University of Rijeka, Rijeka, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Please login to the repository to save this object to your list.