master's thesis
Quality management focused on developing competitive advantages of food companies

Ivan Dizdar (2017)
University of Rijeka
Faculty of Economics and Business
Cite this document...

Dizdar, I. (2017). Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668

Dizdar, Ivan. "Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668

Dizdar, Ivan. "Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668

Dizdar, I. (2017). 'Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, accessed 20 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668

Dizdar I. Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Economics and Business; 2017 [cited 2019 March 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668

I. Dizdar, "Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668