prikaz prve stranice dokumenta Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam
Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2019. urn:nbn:hr:191:413680

Đedović, Leila
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Đedović, L. (2019). Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam (Master's thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:413680

Đedović, Leila. "Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:413680

Đedović, Leila. "Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:413680

Đedović, L. (2019). 'Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 16 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:413680

Đedović L. Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam [Master's thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2019 [cited 2024 April 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:413680

L. Đedović, "Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:413680

Please login to the repository to save this object to your list.