Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2019. urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić, Matea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of Chemistry Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry
Cite this document
Iljkić, M. (2019). Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić, Matea. "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić, Matea. "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić, M. (2019). 'Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 18 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić M. Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2019 [cited 2021 January 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
M. Iljkić, "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151