undergraduate thesis
Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice
završni rad
Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić - Šako, Maša
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Jelavić Šako, M. (2017). Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić Šako, Maša. "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić Šako, Maša. "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić Šako, M. (2017). 'Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 31 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić Šako M. Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2017 [cited 2020 October 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

M. Jelavić Šako, "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Islandora Bookmark - Please login to use this feature