undergraduate thesis
Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica
završni rad
Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. urn:nbn:hr:167:627879

Kosor, Lana
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Kosor, L. (2017). Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:627879

Kosor, Lana. "Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:627879

Kosor, Lana. "Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:627879

Kosor, L. (2017). 'Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 28 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:627879

Kosor L. Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2017 [cited 2020 September 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:627879

L. Kosor, "Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:627879

Islandora Bookmark - Please login to use this feature