undergraduate thesis
Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva
završni rad
Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. urn:nbn:hr:167:843341

Granić, Glorija
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Granić, G. (2018). Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić, Glorija. "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić, Glorija. "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić, G. (2018). 'Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 27 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić G. Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2018 [cited 2020 October 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

G. Granić, "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Islandora Bookmark - Please login to use this feature