prikaz prve stranice dokumenta SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA
Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2015. urn:nbn:hr:184:693483

Branežac, Katarina
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Food Technology and Quality Control

Cite this document

Branežac, K. (2015). SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483

Branežac, Katarina. "SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483

Branežac, Katarina. "SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483

Branežac, K. (2015). 'SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 21 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483

Branežac K. SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2015 [cited 2020 October 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483

K. Branežac, "SASTAV MASNIH KISELINA KOD TRAJNO KONZERVIRANE PLAVE RIBE S HRVATSKOG TRŽIŠTA", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:693483

Islandora Bookmark - Please login to use this feature