prikaz prve stranice dokumenta Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu
Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2018. urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, Dorotea
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Food Technology and Quality Control

Cite this document

Matešić, D. (2018). Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, Dorotea. "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, Dorotea. "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić, D. (2018). 'Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 24 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Matešić D. Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2018 [cited 2020 September 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

D. Matešić, "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042

Islandora Bookmark - Please login to use this feature