University of Rijeka Faculty of Medicine Department of Food Technology and Quality Control
Cite this document
Matešić, D. (2018). Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042
Matešić, Dorotea. "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042
Matešić, Dorotea. "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042
Matešić, D. (2018). 'Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042
Matešić D. Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2018 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042
D. Matešić, "Varijabilnost nutritivnog sastava dvopeka različitih proizvođača na hrvatskom tržištu", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:854042