master's thesis
Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost
Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. urn:nbn:hr:184:744424

Perović, Sandro
University of Rijeka
Faculty of Medicine
Department of Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Perović, S. (2016). Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Perović, Sandro. "Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Perović, Sandro. "Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Perović, S. (2016). 'Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Perović S. Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2016 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

S. Perović, "Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:744424

Please login to the repository to save this object to your list.